Affaires, vreemdgaan, ontrouw

Liefdespsycholoog Brabant bij affaires, vreemdgaan, ontrouw

Je partner keek buiten je relatie

De meeste mensen wiens partner liefde of lust buiten de relatie vindt, spreken over pijn, boosheid, vernedering, vermindering van vertrouwen. Zij spreken soms ook over een nieuwe kans, verandering, meer passie, meer aandacht.

Dat lijkt tegenovergesteld van elkaar. Voor de meeste mensen is dat zeer verwarrend. Hoe ga je daar mee om? Hoe ga je van pijn en boosheid naar nieuwe kansen?


Affaires, vreemdgaan, ontrouw

Jij keek buiten je relatie

Hoe is het zover gekomen? Je houdt van je partner, of je deed dat toch ooit. Je bent een goed mens met de beste bedoelingen. En toch is er een onmogelijke situatie ontstaan. Wat ga je nu doen?

Je gunt je partner, jezelf en de ander meer dan wat er nu is. De weg daarnaar toe is lang. Welke stap zet je als eerste?

Jij bent de ander

Zo heb je jezelf de liefde niet voorgesteld. Had je ooit gedacht in deze situatie te zitten? Toch is het zo.

Je had het niet zo bedoeld. Zo wil je liefde ook eigenlijk niet, en tegelijkertijd wil je het heel graag! Wanneer je jouw liefdesleven deelt met een ander, is dat genoeg?

Omngaan met een affaire

Als liefdespsycholoog wil ik jullie in deze situatie vooral uitnodigingen je hart te luchten en te vertellen wat er door je heen gaat. Vandaar uit ga ik je helpen verder te denken en te leven.

Hebben jullie liefde en lust gevonden buiten de relatie en hebben jullie hulp nodig om nu verder te komen? Maak een afspraak. Ik help jullie graag verder!


Mirella

Neem contact op


Liefdespsycholoog Brabant Ervaringen van cliënten
Mirella is een betrokken, open en warme persoonlijkheid ...
liefdespsycholoog brabant Liefdespsycholoog Brabant
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Ik ben aangesloten bij:

nvpa-rbcz-nbtp
liefdespsycholoog brabant Liefdespsycholoog Brabant
Adelstraat 16
4921 BR Made
Top